вівторок, 21 листопада 2017 18:10

У Києві зіграють твори Баха та Моцарта

  У Києві влаштують вечір класичної музики
У Києві влаштують вечір класичної музики

24 листопада в Будинку Архітектора відбудеться вечір класичної музики, присвячений творчості Моцарта, Баха і Чайковського. У цей вечір будуть звучати безсмертні шедеври у виконанні Національного камерного ансамблю "Київські Солісти".

Національний камерний ансамбль "Київські Солісти" заснований 22 роки тому найвідомішим скрипалем, народним артистом України, професором Богодаром Которовичем. Колектив об'єднує талановитих молодих музикантів України, більшість з яких - лауреати національних і міжнародних конкурсів і представляють школу Которовича.

"Київські Солісти" були першим українським колективом, який зіграв в одному з чотирьох кращих залів світу в Сінгапурі. Концертні зали Парижа, Варшави, Відня. Виступи в Румунії, Голландії, Естонії, Швейцарії, турне по Азербайджану. З грудня 2016 року Національний камерний ансамбль почав творчу співпрацю з українським скрипалем Валерієм Соколовим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові група Latexfauna дасть тропічний концерт взимку

"Київські Солісти" виконують різноманітну музику від барокової до сучасної.

Зараз ви читаєте новину «У Києві зіграють твори Баха та Моцарта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі