середа, 22 квітня 2015 20:20

У Києві відбудеться концерт-презентація музичного диску "Нова Варта"

У Києві відбудеться концерт-презентація музичного диску "Нова Варта"

9 травня 2015, у Sentrum (вул. Шота Руставелі, 11), відбудеться концерт-презентація музичного диску "Нова Варта", в який увійшли композиції молодих виконавців, надіслані в рамках фестивалю "Музика Гідності".

Сім команд із двадцяти, які увійдуть у платівку, представлять на концерті пісні, що народилися під час Майдану, в АТО та авторські композиції. Загалом у концерті візьмуть участь: НастяЗникає (Київ), Procrust (Київ), BAndurbaND (Харьків), 4исла Ужгород), SWEETLO (Київ), Біла Вежа (Київ) , Marija Cheba (Київ), Nesprosta (Київ), ДримбаДаДзиґа (Київ)

"Після конкурсу серед молодих гуртів, який пройшов в форматі благодійного рок-фестивалю "Музика Гідності", ми зрозуміли, що якісної української музики різних напрямів та стилів, створеної від початку Революції Гідності і до сьогодення дуже багато. Захотілося знайти для цієї щирої музики таких же щирих слухачів. Так і народилася концепція концерту "зроби добро і отримай квиток на концерт". Ми захотіли щоб у залі усюди були щирі люди, серця яких переповненні схожими цінностями. І на сцені і в залі. Кожен, хто наближує нашу перемогу у цій страшній війні своїми добрими вчинками, у кого болить серце за Україну, її синів та дочок, зможе потрапити на концерт. Це буде зустріч двох всесвітів – слухачів та артистів, для кого музика – не просто набір звуків і слів, а уособлення епохи, яка пролітає перед очима", - розказав Денис Блощинський, організатор концерту "Нова Варта".

Потрапити на концерт зможе кожен, для кого добрі справи – сенс життя. Кожен охочий відвідати концерт повинен заповнити форму на сторінці та отримати два запрошення на подію. І не важливо що це за добра справа – допомога бійцям, чи дітям, відвідування дитячого будинку чи допомога нашим меншим братам. Заявки приймаються до 8 травня.

"Ми всі з вами велика родина, і кілька разів на рік ми повинні збиратися за великим столом, згадувати тих, кого немає поряд, підтримувати один одного поглядом, піснею, посмішкою. Наші події стануть постійними. Ми будемо збиратися заради нашого майбутнього, заради нашої країни, заради життя!", - зауважив Денис Блощинский.

Подробиці на сайті або за телефоном (044) 383-58-58.

Зараз ви читаєте новину «У Києві відбудеться концерт-презентація музичного диску "Нова Варта"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі