Ексклюзиви
четвер, 14 грудня 2017 19:48

У Києві представили "Гуцул-метал"
5

Концерт у Києві
Фото: "24 канал"
Концерт у Києві
Концерт у Києві
Концерт у Києві
Концерт у Києві

13 листопада рок-гурт KARNА представив у Києві новий альбом "Гуцул-метал".

"У новому альбомі KARNА змішала прикарпатські мотиви з рок-музикою, а на концерті – карпатський аркан з сучасним слемом. Традиційно в середині виступу команда закликала глядачів до "метал-аркану". Під час треку під назвою "Дідько" гітарист Влад Ярун спустився зі сцени до публіки. Продовжуючи грати, зайшов у центр кола з людей – "карпатського аркану", а в кульмінаційний момент пісні почався шалений слем. Як це було – дивіться на фото і відео", - сказав гітарист, засновник гурту KARNA Влад Ярун, повідомляє "24 канал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гурт "Без Обмежень" завершить тур романтичним концертом у Києві

"Ми презентуємо "Гуцул-метал"– перший за сім років наш альбом. Ми вклались у нього всіма своїми мізками та натхненням. Він звучить так, як ми відчуваємо – сучасний західний саунд і наші фольклорні мелодії. На обкладинці альбому зображенний залізний дроворуб із казки про країну Оз. Цим ми хотіли показати поєднання західної культури з українською, гуцульською. Так само як наш метал-аркан – це поєднання circle pit (слем), який виконують фани важкої музики на музичних фестивалях, з українським арканом", - розповів він.

Музиканти зіграли концерт у Львові та Києві. Відвідають Черкаси, Кременчук, Харків та Полтаву.

Український гурт Onuka випустив збірку з 17 пісень Onuka – Live With NAONI Orchestra. Її записали 2016 року разом із Національним академічним оркестром народних інструментів під час концерту наживо.

Зараз ви читаєте новину «У Києві представили "Гуцул-метал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі