неділя, 03 квітня 2011 19:11

В Івано-Франківську стартував відбірковий тур "Дитячого євробачення"

В Івано-Франківську стартував відбірковий тур "Дитячого євробачення"

На Прикарпатті розпочався прийом заявок для участі у відбірковому турі міжнародного конкурсу "Дитяче євробачення", який відбудеться 8 квітня в Івано-Франківську.

Організаційну роботу з цього приводу за дорученням Національної телекомпанії України взяла на себе Молодіжна адміністрація Івано-Франківської області. Про це повідомили в Молодіжній адміністрації.

Як поінформувала голова Молодіжної адміністрації Ганна Крисюк, для того, аби взяти участь у конкурсі "Дитяче євробачення" необхідно дотримуватися низки вимог. Вони найперше стосуються віку учасників та конкурсної пісні. Пісня має бути авторською, новою, себто не опублікованою, вона не повинна комерційно видаватися або виконуватися публічно, тривалість композиції від 2,5-2,45 хв, а вік конкурсантів — від 10 до 15 років.

"Дотримання цих вимог необхідне для участі у півфіналі, проте, оскільки Івано-Франківськ розпочинає відбори, то для наших учасників є деякі послаблення вимог саме у відбірковому турі і визначальним є вокальні дані та професійність виконання пісні українською мовою", - наголосила Ганна Крисюк.

За словами організаторки, уже погоджено навіть дві кандидатури журі конкурсу. Це "фабрикант" Матіас і продюсер НТКУ Владислав Багінський. Зазначимо, "Дитяче євробачення" - щорічний телевізійний конкурс, у якому беруть участь по одному представнику від кожної з країн-членів Європейського союзу. З 2006 року до числа учасниць приєдналася Україна.

Зараз ви читаєте новину «В Івано-Франківську стартував відбірковий тур "Дитячого євробачення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі