четвер, 05 березня 2015 12:10

У день народження Шевченка музикою збиратимуть гроші на АТО

 

Всеукраїнський фестиваль "Ше.Fest" запрошує відсвяткувати день народження Тараса Шевченка у Києві – 9 березня – в арт-пабі "Бочка на Подолі". У програмі міні-фестивалю – виступи українських рок-гуртів "Колір Ночі", "Оркестр Гарррного Настрою", "Шпилясті Кобзарі" та реп-колективу "Апокриф".

Музиканти готують спеціальну програму виступів, де звучатимуть тексти Тараса Шевченка в музичній обробці. Усі виручені кошти з концерту організатори передадуть на потреби Білоцерківської окремої механізованої бригади № 72.

Під час благодійного заходу відбудеться прем'єра кліпу гурту "Апокриф" на вірш Тараса Шевченка "Якби зустрілися ми знову".

"Ця пісня показує ліричного Тараса. Ще ніхто в реп-обробці не пробував показати Шевченка таким романтичним", - ділиться Михайло Невідомський, фронт-мен гурту. "Ми намагались перенести слова Шевченка в абсолютно сучасну та знайому для всіх історію, яка могла трапитись із будь-ким в українській книгарні, київському метро. І перенести саме його лірику. Показати, що Шевченко може був закоханим з першого погляду", - розповідає автор кліпу Юлія Капшученко-Шумейко.

Нагадаємо, що Перший всеукраїнський фестиваль "Ше.Fest", присвячений 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка, відбувся в селі Моринці 16 – 17 серпня 2014 року. У рамках заходу вдалося зібрати 19,5 тис. грн. Цими коштами організатори змогли частково покрити вартість тепловізора для прикордонної застави "Оршанець" (Свердловський р-н, Луганська обл.).

Початок: 9 березня о 19:00.
Локація: арт-паб "Бочка на Подолі", вул. Верхній Вал, 22 (ст. м. "Контрактова площа").
Вхід - 60 грн, у вишиванці - 50 грн.
Веб-сайт: http://shefest.org.ua/
У соцмережах: https://www.facebook.com/she.fest
http://vk.com/event87870579
Організатор: Молодіжна інформаційна спільнота "Сіль".

Зараз ви читаєте новину «У день народження Шевченка музикою збиратимуть гроші на АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі