середа, 15 червня 2022 04:00

Уже обирають локацію: з організацією Євробачення-2023 допомагають силовики

Уже обирають локацію: з організацією Євробачення-2023 допомагають силовики
В Україні вже обирають локацію для проведення Євробачення-2023. Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Уже почали підготовку до проведення Євробачення-2023 в Україні. Зокрема, організатори вже обирають локацію для пісенного конкурсу.

Під час підготовки, перш за все, думають про безпеку учасників. Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко у Telegram.

За його словами, Міністерство оборони та Міністерство внутрішніх справ України від самого початку допомагають готуватися до Євробачення-2023.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали українця, який придбав кубок Євробачення за $900 тис.

Організатори вже обрали декілька локацій, які зможуть забезпечити зручну логістику, а головне - безпеку. Однак поки не можуть розголошувати, які саме варіанти обговорюють.

"Ми показуємо світу свою відкритість, гостинність та вміння реалізовувати масштабні проєкти", - зазначив Тимошенко.

Гурт Kalush Orchestra, який виборов для України перемогу на цьогорічному пісенному конкурсі, має прийняти в себе учасників наступного Євробачення. Представники культури вже почали підготовку, про перші кроки якої розповів представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Зокрема, в Україні вже створили Організаційний комітет з підготовки та проведення Євробачення-2023. Також затвердили його склад.

Міністр культури Олександр Ткаченко заявив, що Євробачення-2023 обов'язково пройде в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Уже обирають локацію: з організацією Євробачення-2023 допомагають силовики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі