середа, 10 березня 2021 19:05

Уперше жінка-репер отримала діамантовий статус пісні

Уперше жінка-репер отримала діамантовий статус пісні
Американська хіп-хоп виконавиця Карді Бі стала першою жінкою-репером в історії, чия пісня отримала діамантовий статус. Трек Bodak Yellow розійшовся у 10 млн примірників. Фото: blackexcellence.com

Американська хіп-хоп виконавиця Карді Бі стала першою жінкою-репером в історії, яка отримала діамантовий статус пісні. Його присвоїла американська асоціація звукозаписних компаній за пісню Bodak Yellow. Розійшовся у 10 млн примірників.

Bodak Yellow вийшов улітку 2017 року. У ньому Карді Бі розповідає про своє минуле та заявляє про намір підкорити музичну індустрію. Містить рядки про бренд взуття Крістіана Лубутена. Після цього його продажі зросли на 217%.

Мелодію запозичила в співака Kodak Black, з його пісні 2014-го No Flockin. "Чорний" замінила на "жовтий", бо напередодні в інтерв'ю MTV News Карді Бі назвала себе жовтою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кім Кардаш'ян розлучається після семи років шлюбу

Bodak Yellow має дві премії "Греммі". Журнал Billboard поставив її на друге місце серед найкращих пісень року. Кліп зняли в Дубаї, співачка катається на верблюдах по пустелі. Відео набрало 960 млн переглядів.

Карді Бі також стала першою дівчиною-репером, чиї хіти двічі потрапляли на перше місце чарту Billboard. Це пісні I Like It, Bodak Yellow, WAP та Girls Like You.

Карді Бі отримала першу головну роль в кіно. Зніметься в комедії "Будинок пристарілих" студії Paramount. Стрічка буде виконана в дусі класичних комедій на кшталт "Тутсі" та "Місіс Даутфайр". 2019-го співачка уперше знялась в кіно - кримінальній драмі "Стриптизерки" з Дженніфер Лопес. Карді Бі має досвід стриптизерки, яким не соромиться. Також планує знятися у дев'ятій частині "Форсажу".

Зараз ви читаєте новину «Уперше жінка-репер отримала діамантовий статус пісні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі