четвер, 29 червня 2017 14:06

Україну покарають за відсутність Росії на Євробаченні

Україну покарають за відсутність Росії на Євробаченні
На Україну будуть накладені санкції через "незабезпечення участі" в "Євробаченні-2017" конкурсантки від Росії Юлії Самойлової Фото: Детектор медіа

На Україну накладуть санкції через "незабезпечення участі" в Євробаченні-2017 конкурсантки від Росії Юлії Самойлової.

Про це заявляє гендиректор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія на своїй сторінці у Facebook.

"Ранок почався з не дуже приємних новин для UA:PBC. Схоже, нас чекають санкції за "незабезпечення участі в Євробаченні-2017 учасниці від РФ Юлії Самойлової". І у мене є великий сумнів, що держава в особі СБУ захоче розділити з UA:PBC цю колізію", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробачення-2017: Ексклюзивні коментарі переможця та іноземних глядачів

Аласанія додав, що також окремий позов готує і "Європейска спілка мовників", караючи телекомпанію "з політичних причин".

22 березня Служба безпеки ввела заборону в'їзду на територію України терміном на три роки для російської учасниці конкурсу Євробачення Юлії Самойловій. В Європейській мовній спілці в Женеві заявили, що поважають рішення СБУ заборонити Самойловій в'їжджати в Україну, однак розчаровані, бо такий стан справ суперечить духу конкурсу.

Зараз ви читаєте новину «Україну покарають за відсутність Росії на Євробаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі