середа, 17 вересня 2014 16:36

"Українські Барви" презентують новий альбом

 

18 вересня, о 20:00, в CARIBBEAN CLUB (вул. Симона Петлюри, 4) ВІА "Українські Барви", котрий з 1999 року пропагує різножанрове українське музичне мистецтво вітчизняній та світовій громаді, запрошує на концерт-презентацію нового 7-го CD альбому та відеокліпів на пісні "Ой під калиною" та "Україна єдина". Творча команда у складі: керівник - Оксана Стебельська - скрипка, вокал, Роман Кука - кларнет, вокал, українські народні духові інструменти, В'ячеслав Філонов – скрипка, Михайло Кашук – баян, Юрій Бербенюк – контрабас, Андрій Бойченко – ударні, Соломія Вітвіцька – ведуча концерту (ведуча ТСН 1+1) та Влад Кочатков – режисер відеокліпів, підготувала подарунок усім, хто прагне відчути неповторну атмосферу, отримати заряд енергії та оптимізму, віри в нашу країну і перемогу добра. Переживання, емоції і посил енергії для підтримки сили духу українського народу - все в музиці.

В програмі концерту – презентація фірмового стилю колективу "Українські Барви" через музику, що ввійшла у новий CD альбом. Звучатимуть авторські твори у новому прочитанні та експерименти з українськими народними піснями у різних музичних стилях, інструментальні композиції та імпровізації. Блюз, джаз, сальса, рок-н-рол, кантрі, реггі, джайв і квікстеп з українським забарвленням, ритми мексиканської та ірландської музики, інструментальні феєрверки, вокальні батли.


Ще дві відео-презентації вечора: патріотичний відеокліп на пісню "Україна єдина" та відеокліп на пісню "Ой під калиною". Це робота київського режисера Влада Кочаткова. "Україна єдина" - оптимістичне, життєстверджуюче відео. Слова Анни Горбань, музика, аранжування, виконання - гурт "Українські барви". Україна єдина і сильна, країна вільних, мужніх, красивих, талановитих людей, неймовірних ландшафтів, унікального етносу. Від Карпат до Чорного моря, від степів до найвищої точки Говерли, Дніпро і кручі, півострів Крим – це наша країна, наша Україна!

Своє концертне турне містами України "Українські Барви" розпочали з міста Львова 31 серпня, а 18 вересня подія відбудеться у Києві. 20% з альбому та квитків підуть на польові шпиталі АТО.

 

 

Зараз ви читаєте новину «"Українські Барви" презентують новий альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі