пʼятниця, 12 квітня 2019 11:46

Українська реперка потрапила до глянцю Vogue
3

Українська реп-виконавиця Alyona Alyona знялася для популярного американського глянцевого журналу Vogue.

"Раніше, коли я тільки починала займатися репом, це нікому не подобалося. Всі повторювали: "Тьху! Жінки повинні готувати борщ". Ніхто мене не слухав, ніхто не сприймав це, і тому я нікому не казала. Я просто написала для себе. Є ті, хто в'яже шкарпетки, готує їжу, а я читаю реп. Це моє хобі", - каже для видання vogue.com Альона.

Реперка Альона. Фото: vogue.com
Реперка Альона. Фото: vogue.com
Реперка Альона. Фото: vogue.com

У неї були труднощі у виборі мови написання своїх пісень.

"Випустила свій перший трек українською мовою, але всі мої друзі розмовляли російською. Всі вони слухали російський реп, тому і я почала писати російською, щоб всім це подобалося", – додає вона.

У фотосесії для глянцю дівчина знялася з двома косичками в одному зі спальних районів Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Реперка Alyona Alyona випустила дебютний альбом

Справжнє ім'я Alyona Alyona - Альона Савраненко. Народилася 1991 року в Капітанівці на Кіровоградщині. Закінчила Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди. Працювала в дитсадках на Київщині. Почала музичну кар'єру в жовтні 2018 року, випустивши кліп на пісню "Рибки". Протягом наступних місяців представила кліпи "Рибки 2", "Голови", "Відчиняй", "Залишаю свій дім". Найпопулярнішим із них став кліп "Залишаю свій дім". Набрав 2,7 млн переглядів на YouTube.

Зараз ви читаєте новину «Українська реперка потрапила до глянцю Vogue». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі