Ексклюзиви
понеділок, 17 квітня 2017 05:25

Україна потрапила в пастку російського піару

Україна потрапила в пастку російського піару
Євробачення створили у 1965 році. Фото:tsn.ua

Координатор розважальних програм суспільно-правової медіакомпанії Німеччини ARD Томас Шрайбер висловив свою думку щодо участі України в Євробаченні. Вважає, що Україна потрапила в пастку російського піару.

"Шкода, що Україна потрапила в пастку російського піару. Шкода, що барвистий світ "Євробачення", який виступає за толерантність і різноманіття стилів життя , в цьому році не побачить велика кількість глядачів", - зазначив Шрайбер DW news.

"Трансляція російським "Першим каналом" "Євробачення" з Києва стала б сильним сигналом того, наскільки цілющою є основна ідея пісенного конкурсу", – додав Шрайбер.

За його словами, "Євробачення", створене в 1956 році, через 11 років після закінчення Другої світової війни, було покликане зблизити народи Європи на мирному пісенному конкурсі.

Офіційний Київ очікує, що Росія обере для Євробачення учасника, який не порушував українських законів. У Росії ще є час замінити Юлію Самойлову, яка незаконно відвідувала Крим.

Російський "Перший Канал" відмовився від транслювання Євробачення, яке відбудеться цього року в Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський "Первый канал" не транслюватиме Євробачення

Під час Євробачення-2017 у столиці встановлять 7 тис. камер спостереження. Працюватиме моніторинговий центр між комунальниками та правоохоронними службами столиці. Вони стежитимуть, щоб не було надзвичайних ситуацій

Зараз ви читаєте новину «Україна потрапила в пастку російського піару». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі