Ексклюзиви
субота, 24 березня 2018 21:45

Український музичний гурт помітили на фестивалі у Каннах

Український музичний гурт помітили на фестивалі у Каннах
Гурт Yuko став фіналістами фестивалю у Каннах. Фото: bestin.ua

Український електронний фольк-дует Yuko відібрали до списку 55 найкращих гуртів за версією фестивалю-конференції MIDEM. Його щорічно проводять у французькому місті Канни.

Серед учасників Yuko - єдині українці.

"Участь у фестивалі MIDEM дасть можливість показати музику Yuko усьому світу. Це як "Канські Леви" у рекламі або Канський фестиваль у кіно. Приємно усвідомлювати, що українська музика не має кордонів", - розповіли учасники гурту Юлія Юріна та Станіслав Корольов.

З-поміж фіналістів професійне журі обере 11 колективів, які зможуть зіграти концерти в Каннах. Також вони візьмуть участь у програмі, яка покликана допомогти музикантам та їхньому менеджменту розробити стратегію для просування на міжнародному рівні.

MIDEM — це конференція-ярмарок для профільних представників світової музичної індустрії. Проводиться з 1967 року. Цьогоріч конференція відбудеться з 5 по 8 червня у Палаці фестивалів та конгресів у Каннах, де проходить Канський кінофестиваль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марія Яремчук переспівала хіт свого батька

Гурт Yuko заснували 2016 року. Це дует вокалістки і фольклористки Юлії Юріної і саунд-продюсера Станіслава Корольова. Обидва - учасники вокального шоу "Голос країни". Потрапили в команду Івана Дорна, який запросив колектив на свій лейбл Masterskaya.

Зараз ви читаєте новину «Український музичний гурт помітили на фестивалі у Каннах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі