Ексклюзиви
пʼятниця, 24 вересня 2021 16:05

Український виконавець випустив кліп на ліричний гімн закоханих

Український виконавець випустив кліп на ліричний гімн закоханих
Роман Скорпіон випустив кліп на пісню "З тобою". Фото: надане піар-агентом артиста

Співак і автор пісень Роман Скорпіон показав творче життя у кліпі на пісню "З тобою". Ця композиція відображає стан душі виконавця і новий етап його життя.

Скорпіон поділився, що ідея зняти кліп на пісню з'явилася давно.

"Залишалося тільки знайти режисера, який повністю б зміг відчути мене. Так ми познайомилися з Олександром Господіновим, який запропонував показати моє творче життя в кадрі. Моя команда - це моя друга сім'я, тому закарбувати в пам'яті, пов'язані з ними моменти, здалися мені чудовою ідеєю", - прокоментував він.

У відеороботі співак показав головні моменти творчого життя: збори на зйомки, "сімейні посиденьки" після концерту, і таємні ритуали.

"Мало хто знає, але в кожному місті, куди я приїжджаю на концерт - насамперед йду до церкви. Це таємничий ритуал для мене, саме в священному місці я знаходжу гармонію з самим собою", - доповнив артист.

Показали і стосунки артиста зі своїм менеджером. Скорпіон зізнався, що таким чином підтримав флешмоб #красива_серцем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Назад проситься" - Ані Лорак розкритикували за українськомовну пісню

"Людям потрібні люди. У відеороботі ми показали історію взаємовідносин між людьми, які довгий час працюють пліч-о-пліч. Люди звикли бігти кудись, проводити дні безперервно на роботі, забуваючи про свої стосунки. Часто чую: "Де я зустріну свою долю, я ж постійно на роботі". А я думаю, можна і на роботі зустріти однодумця. Не важливо, яка зовнішність, соціальний статус, головне бути красивим серцем і душею. Ми часто не помічаємо, що поруч з нами є гідні люди, які готові допомогти і підставити своє плече", - додав він.

Виконавці Роман Скорпіон і Тоня Матвієнко представили композицію "Я нікому тебе не віддам". Автором слів та музики є Скорпіон. Він розповів, що пісня була написана ще влітку 2019 року.

Зараз ви читаєте новину «Український виконавець випустив кліп на ліричний гімн закоханих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі