понеділок, 12 лютого 2018 18:38

Український фільм у мережі переплутали з "Грою престолів"

Кадри історичного бойовика "Король Данило" Тараса Химича, що виходить цьогоріч у прокат, у мережі перепутали з американською кіносагою "Гра престолів". Користувачі Facebook відзначили загальну подібність картинки та схожий одяг героїв.
Світлину додала кінокритик Олеся Анастасьєва.
"11 жовтня в український прокат виходить фільм "Король Данило". Це друга повнометражна ігрова стрічка режисера Тараса Химича (перша була "Жива"). Використовуючи свої зв'язки, я здобула кадр зі знімального майданчика і поділюся ним з Вами. Перед тим показала його кільком друзям - і всі в один голос сказали, що то наша відповідь Game of Thrones. Отже, чекаємо", - написала Олеся.

Користувачі соцмережі активно коментують допис.

"Тю! Думав спойлер 8-го сезону GOT (Game of Thrones - Gazeta.ua), - написав Сергій Касторних

"Блін. Я справді думала, це Гра престолів", - зазначила Olga Melnyk.

"Було би круто, якби не виглядало все так глянцево гарно, а загалом інтригує", - додала коментар Мар'яна Янкевич.

Та хутро наче натуральне, не з килимків IKEA", - написала Тетяна Журавльова.

"А дракони будуть?" - пожартувала Наталка Васютин.

  Скріншот з facebook
Скріншот з facebook

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гільдія сценаристів США назвала шість найкращих фільмів

Довідка:

"Король Данило" - проект про єдиного короля Київської Русі Данила Романовича. Його визнали Східна та Західна церкви як правителя найбільшої у середньовіччі території з найбагатшими природними ресурсами.
1238 рік. Князь Данило з братом Васильком нападають на прикордонний замок таємного ордену. Данило захоплює у полон магістра. Той переконує князя стати його союзником у боротьбі з могутнім ворогом зі Сходу, за сюжетом.
Коли хан Батий нападає на Русь і знищує Київ, як і попереджав магістр, - починається мобілізація та створення міст-фортець. Це не подобається галицьким боярам, вони готові домовитись із Ханом заради спокійного ведення бізнесу. Серед наближених князя є зрадник, який діє в інтересах боярів і вигадує підступні методи проти князя та його рідних. Коли боярам не вдається схилити Данила до співпраці, вони виступають війною проти нього, залучивши найманців.
У ролі короля Данила – актор із Запоріжжя Сергій Ярмошенко.

"Хочемо показати, як творилась могутня держава у складні часи, і якої нелюдської мудрості було потрібно, щоб втримати її кордони. Маємо бути зрозумілими та цікавими західному глядачеві", - написали автори фільму.

2018 року українцям покажуть 49 кінострічок вітчизняного виробництва.

Про це заявив голова Державного агентства України з питань кіно Пилип Іллєнко в ефірі телепрограми "Час. Підсумки дня" на "5 каналі".

Зараз ви читаєте новину «Український фільм у мережі переплутали з "Грою престолів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі