вівторок, 20 лютого 2018 21:45

Українські фільми 2017 року показали в одному ролику

Українські фільми 2017 року показали в одному ролику
Кадр з фільму "Чужа молитва". Фото: Крим Реалії

Державне агентство з питань кіно створило презентаційний ролик USFA Completed Films 2017, у якому зібрало українські фільми за 2017 рік.

Відео демонструють на українському національному стенді Європейського кіноринку Берлінале. Також доступне для перегляду на каналі в YouTube.

До ролика включили 18 повнометражних художніх стрічок, 6 короткометражок, 10 документальних фільмів та 7 мультфільмів. Усі вони були створені за фінансової підтримки Держкіно.

Зокрема можна побачити кадри з фільмів "Кіборги", "Сторожова застава", "Межа", "Ізі", "Міф", "Червоний", "Коли падають дерева", "Викрадена принцеса", "Козаки. Навколо світу" та інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Порозуміння в родині з'являється тоді, коли чоловік іде на фронт"

Воєнна драма Ахтема Сеітаблаєва "Кіборги" про захист Донецького аеропорту стала абсолютним рекордсменом серед українських фільмів у вітчизняному прокаті за весь період незалежності України. Сума зборів становить 22, 7 млн. грн.

Зараз ви читаєте новину «Українські фільми 2017 року показали в одному ролику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі