вівторок, 02 січня 2018 12:45

Українців не здивувало, що Данилко виступав на підмосковному корпоративі

Український співак, шоумен і продюсер Андрій Данилко у новорічну ніч виступав на корпоративі под Москвою.

Про це повідомив "Обозреватєль".
Фото і відео зі святкування опублікував в Instagram російський ведучий і актор В'ячеслав Манучаров.
На них - Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки разом з "мамою" Інною Білоконь виступає в одному з модних закладів Московської області. Про це свідчить геотег під відео.

Автор: instagram.com
  Андрій Данилко на фото  В'ячеслава Манучарова
Андрій Данилко на фото В'ячеслава Манучарова

Фото у мережі набрало більше 2 тисячі "лайків". У коментарях під відео, українці не висловили здивування "гастроллю" Данилка. Лише відзначили, що артист суттєво погладшав.

Раніше артист в інтерв'ю "Обозреватель" сказав, що відмовився від масштабних концертів у Росії. Проте не приховує, що в його гастрольному переліку залишилися приватні вечірки та заходи в російських містах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полякова з чарівними доньками прикрасила обкладинку глянцю

"У нас з 2013 року немає афішних концертів ніде. Заходи, про які говорю, - дуже закриті, це приватні вечірки. Дні народження, сімейні свята. Це не акції, не афішні концерти. Так, я розумію, що це принципове і дуже тонке питання, але артисти теж люди. Їм потрібно годувати колективи, забезпечувати студії, вихід матеріалів", - сказав Данилко.
Стосовно ініціативи карати артистів за виступи в країні-агресорі артист висловився негативно.

"Прийміть краще закон, щоб у нас не було бідних людей. Щоб комунальні послуги були дешевші. Я перший стану кричати "давайте", тому що розумію, що це полегшення людям. А такий от закон просто нічого не вирішить. Я за раціональність і розумність прийнятих рішень ", - резюмував співак.

У новій пісні російської виконавиці Алли Пугачової знайшли плагіат. Поет Олександр Вулих заявив, що "Я летала" Пугачової — копія пісні Ігоря Саруханова "Придуманная любовь". Слова до цієї пісні написав сам Вулих.

Зараз ви читаєте новину «Українців не здивувало, що Данилко виступав на підмосковному корпоративі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі