Ексклюзиви
вівторок, 26 грудня 2017 13:30

Полякова з чарівними доньками прикрасила обкладинку глянцю

  Оля Полякова з доньками
Оля Полякова з доньками

Співачка Оля Полякова з дітьми прикрасила відразу дві святкових обкладинки "Viva!".

  Оля Полякова
Оля Полякова

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова знялася в українській еротичній комедії

Напередодні Нового року Оля Полякова знову з'явилася в об'єктиві Соні Плакидюк. Натхненна творчістю Енді Ворхола, співачка не тільки приміряла на себе образ ідеальної дівчини, що зійшла з рекламних плакатів в стилі поп-арт, а й власним прикладом довела, що такі існують.

Ексклюзивно в інтерв'ю для журналу Viva! співачка розповіла про будівництво будинку, таїнство спілкування з океаном і на яких умовах готова представляти Україну на Євробаченні.

"Здорово, коли на мої концерти приходять люди зі скепсисом, або просто за компанію, або жінки чоловіків привели, а в підсумку, вони стають моїми прихильниками. Це те, до чого я прагну: заманити в своє коло людей, які до цього були готові. Зростаюче число "новонавернених" - мені здається, це прекрасний результат ", - розповідає співачка.

У щільному робочому графіку Оля знайшла місце і для втілення своєї давньої мрії: добудувати будинок. За словами Полякової, від першого бруска до штори - абсолютна творчість артистки.

"Я нарешті здійснила свою мрію - завжди хотіла велику спальню. - Ділиться деталями грандіозної задумки Оля. - Ще одну мрію я втілила: дозволила собі розкішну терасу в 35 метрів. Тепер у мене там дивани, зимовий сад, мандаринові дерева, величезний стіл для гостей, за яким може поміститися 22 людини! І ще під моєю спальнею помістилося 2 гостьових спальні, а під ними - увага! - 100-метровий льох. Нарешті мої сири будуть жити кожен в окремих кімнатах ".

Для шанувальників Полякової як і раніше залишається відкритим питання участі співачки на міжнародному конкурсі "Євробачення". Вперше Суперблондинка публічно озвучує умови своєї присутності в ньому:

"Я готова до цієї роботи, але не за свій рахунок! Якщо брати участь, то тільки якщо покличуть саме мене, як це було з Ані Лорак і Данилко, а не запропонують купити лотерейний квиток".

Зараз ви читаєте новину «Полякова з чарівними доньками прикрасила обкладинку глянцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути