пʼятниця, 15 червня 2018 21:45

Юен Мак-Грегор зіграє в продовженні "Сяйва"

Юен Мак-Грегор зіграє в продовженні "Сяйва"
Денні Торренса у другій частині "Сяйва" зіграє шотландець Юен Мак-Грегор. Фото: thehappening.com

Шотландський актор Юен Мак-Грегор зніметься у сиквелі культового фільму жахів "Сяйво" Стенлі Кубрика за однойменною книгою Стівена Кінга.

Мак-Грегор зіграє дорослого Денні Торренса в екранізації роману Кінга "Доктор Сон", який став продовженням історії про події у готелі "Оверлук", повідомляє Variety.

За словами видання, Стівен Кінг схвалив вибір актора на цю роль.

Режисером картини стане Майк Фланаган, який раніше екранізував ще один роман Кінга - "Гру Джералда".

У фільмі "Доктор Сон" покажуть, як на Денні Торренса вплинула травма, яку він пережив дитиною в готелі "Оверлук". Як і батько, не може контролювати лють, має проблеми з алкоголем. Працює в місцевому хоспісі: допомагає безнадійно хворим людям підготуватися до смерті.

Фільм "Сяйво" вийшов 1980 року. За сюжетом, письменник Джек Торренс влаштовується наглядачем готелю на зимовий період, коли заклад пустує. Із собою забирає свою дружину та сина. Снігові замети на 5 місяців відрізають їх від цивілізації. З часом чоловік божеволіє, намагається вбити свою сім'ю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американці зніматимуть фільм про Захара Беркута

Подружжя зіграли Джек Ніколсон та Шеллі Дювалл. Роль їхнього сина Денні Торренса виконав 7-річний Денні Ллойд. Хлопчик не продовжив акторську кар'єру, став вчителем біології і оселився на фермі.

Юен Мак-Грегор відомий за участю у таких стрічках, як "На голці", "Зоряні війни", "Молодий Адам", "Ангели і демони", "Американська пастораль", "Примара".

Зараз ви читаєте новину «Юен Мак-Грегор зіграє в продовженні "Сяйва"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі