Ексклюзиви
середа, 16 травня 2018 21:45

Науковець вирахував, хто помре у фіналі "Гри престолів"

Науковець вирахував, хто помре у фіналі "Гри престолів"
Дейенеріс Таргаріен, наймовірніше, загине у фіналі "Гри престолів". Фото: nv.ua

Американський ІТ-спеціаліст Тейлор Ларкін розробив алгоритм, за допомогою якого визначив, хто з персонажів "Гри престолів" загине у фіналі телесеріалу.

Ларкін дослідив понад дві тисячі живих і мертвих персонажів серії романів "Пісня льоду й полум'я" Джорджа Мартіна, повідомляє Maxim. До уваги брав вік, стать, статус героїв, випадки смерті серед близьких родичів.

Результати дослідження показали, що найбільш ймовірною є смерть Дейенеріс Таргаріен. Ймовірність цього становить 83,77%. На другому місці - Джеймі Ланністер (72,91%), третім у списку став Тіріон Ланністер (70,76%).

Крім того, у зоні ризику опинилися такі герої "Гри престолів":

Бран Старк - 66,02%
Серсея Ланністер - 60,39%
Джон Сноу - 58,99%
Еурон Грейджой - 54,95%
Санса Старк - 50,28%
Арья Старк - 49,04%
Джендрі - 39,87%

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор "Гри престолів" розповів про фінал серіалу

Заключний 8-й сезон "Гри престолів" вийде на екрани 2019-го. Він буде коротшим за попередні сезони, складатиметься з 6 епізодів замість 10. На ще один сезон продовжили контракти зірок серіалу: Пітера Дінклейджа, Ніколая Костер-Валдау, Ліни Гіді, Емілії Кларк та Кіта Герінгтона. Їхній гонорар за одну серію складе $500 тис. - понад 13 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Науковець вирахував, хто помре у фіналі "Гри престолів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі