неділя, 29 січня 2017 13:44

Вчені NASA зараз також досліджують пологи у космосі – режисер
6

 

2 лютого у прокат виходить науково-фантастичний фільм "Космос між нами" британського режисера Пітера Челсома. Свої голоси героям стрічки подарували учасниці української поп-групи Open Kids. Пісня "Кажется" стала саундтреком.

"Космос між нами" - це сучасна історія кохання двох підлітків Гарднера і Тулси, які виросли на різних планетах. Гарднер – у експериментальній колонії на Марсі серед 15 вчених. Він не вміє спілкуватися з однолітками, ніколи не бачив яскравого сонця, океан та тварин. Тулса – прийомна дитина. Змінила вже декілька сімей. Знайомиться у мережі з Гарднером. Хлопець вирішує полетіти на Землю, щоб відшукати батька та зустрітися з Тулсою. Її зіграла американська акторка Брітт Робертсон. У ролі Гарднера Эйса Баттерфильд.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм-відкриття фестивалю французького кіно показав 17 років з життя героїні Маріон Котійяр

За сюжетом науковими розробками зі створення умов життя на Марсі займається Genesis Space Technologies. Засновника космічної компанії Натанієля Шеферда зіграв британський актор Гері Олдман. Коли працював на роллю, відвідав штаб реальної американської космічної компанії SpaceX Ілона Маска. Спілкувався з інженерами, які розробляють технології доставки людини на Марс та досліджують способи колонізації червоної планети.

 

Сценарист Аллан Лоб також консультувався із спеціалістами космічної служби NASA. Дізнавався про впливу космічних умов на ембріон вагітної жінки. "Такі дослідження зараз тривають. Однак поки що ми не готові до пологів у космосі", - відповіли Лобу у NASA. Це зацікавило сценариста ще більше. Він взявся самостійно дослідити можливі наслідки пологів і зростання дитини на Марсі у фантастичній історії.

"Кожному підлітку у якийсь момент починає здаватися, що він з іншої планети. Тулса і Гарднер мають однакові бажання, не зважаючи на те, що народилися на різних планетах. Прагнуть знайти свою родину та своє місце в світі. Обидва шукають любові. Ця стрічка – поєднання наукової та чуттєвої історій", - говорить режисер Пітер Челсом.

Інші фільми режисера – "Велетень", "Подорож Гектора у пошуках щастя", "Давайте потанцюємо".
Зараз ви читаєте новину «Вчені NASA зараз також досліджують пологи у космосі – режисер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі