Ексклюзиви
середа, 05 жовтня 2011 18:00

Учасник Gorillaz натякнув на швидкий розпад групи

Учасник Gorillaz натякнув на швидкий розпад групи

Мердок, один з анімаційних учасників Gorillaz, опублікував у своєму мікроблозі повідомлення, котре натякає на швидкий розпад групи.

У повідомленні Мердока говориться: "Gorillaz виповнилося десять. Цілих десять років! ДЕСЯТЬ! Що це означає? Що кінець близький". В оригінальному англійському тексті міститься гра слів, абревіатура TEN розшифровується як "The End is Nigh".

Мердок, мабуть, веде відлік від моменту виходу першої платівки колективу. Диск також носив назву "Gorillaz" і надійшов у продаж в березні 2001 року. Потім група випустила ще три студійні альбоми - "Demon Days" в 2005 році, "Plastic Beach" і "The Fall" - в 2010 році. (Останній альбом спочатку був доступний у цифровому форматі, на фізичних носіях його видали в квітні 2011 року.)

Проект Gorillaz був створений музикантом Деймоном Албарном і художником Джеймі Хьюлеттом. Свого роду фасадом колективу став квартет з чотирьох мальованих учасників. Крім Мердока, у віртуальну групу входять Нудлз, 2D і Рассел. У лютому 2011 року в пресі вже з'являлися чутки про розпад Gorillaz, однак потім представник колективу спростував цю інформацію.

Зараз ви читаєте новину «Учасник Gorillaz натякнув на швидкий розпад групи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі