пʼятниця, 01 грудня 2017 17:27

U2 видали новий студійний альбом

Автор: www.nytimes.com
  Обкладинка нового альбому гурту U2
Обкладинка нового альбому гурту U2

Ірландський рок-гурт U2 випустив 14-ий студійний альбом Songs of Experience. На платівці 17 композицій.

"Лідер U2 Боно присвятив платівку своїй дружині і дітям - каже радіо-ведучий Сергій Кузін, - Творчість та нащадки — наш єдиний спадок. Ще одна присвята — боротьба проти ментальне спустошення світу. Музикант має активну громадянську позицію. Займається благодійністю. Опікується екологією. Вокаліст рок-групи AC/DC Браян Джонсон сказав, що Боно має більше займатись музикою, а не сидіти у вітальнях президентів з розумною пикою. Робити з себе великого політика. Бо насправді він рок-музикант. Розділяю таку думку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Художники збирають кошти для жертв епідемії холери

В новому альбомі Songs of Experience записали дует з американським репером Кендріком Ламаром. Не буду слухати цю композицію, тому що не люблю реп. Не уявляю, як можуть співіснувати U2 і хіп-хоп. Гурт існує з кінця 1970-х тому віці, що вже не можуть експериментувати.

Не очікую нічого нового від гурту. Слухав всі платівки. Люблю тільки деякі альбоми. Наприклад, The Joshua Tree 1987-го, Achtung Baby 1991-го, пісню With Or Without You. Сподобалась композиція 2017 року You're The Best Thing About Me, яку соліст гурту Боно співав для дружини. U2 творить рок-історію. Але, на мою думку, це одноманітна і комерційна музика".

Вихід альбому Songs of Experience планувався у січні 2017 року. Після обрання Дональда Трампа президентом США музиканти зробили паузу. На платівці з'явилась пісні Red Flag Day та American Soul про біженців у США.

Гурт U2 двічі був номінований на премію "Оскар" у номінації "Найкраща пісня". У 2013 з фільмом "Мандела:довгий шлях до свободи". Пісня Ordinary Love. У 2002 — композиція The Hands That Built America до стрічки "Банди Нью-Йорка".

Зараз ви читаєте новину «U2 видали новий студійний альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі