четвер, 22 березня 2012 17:56

У США відновили легендарний кліп "Бітлз"

У США відновили легендарний кліп "Бітлз"
Фото с сайту nme.com

У Спочених Штатах відновили анімаційне відео "Бітлз" "Yellow Submarine", випущене групою у 1968 році. Його повторно випустять 28 травня, повідомляє NME.

При цьому відмовилися від звичайної практики використання автоматизованого програмного забезпечення для цифрового очищення плівки. Зважаючи на "делікатний характер мальованого вручну твору", команда відновлювала кожен кадр фільму окремо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Жив-був пес" очолив рейтинг 100 найкращих мультфільмів радянської доби

Кліп "Yellow Submarine" на пісню Джона Леннона і Пола Маккартні повторює історію Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band, вони також їдуть в місто під водою, щоб боротися з противниками музика Blue Meanies.

Перевиданий фільм включатиме також короткі документальні й аудіокоментарі. Також його доповнять фотографіями та ілюстраціями, наданими директром Pixar і Walt Disney, Джоном Лассетером.

Лассетер сказав: "Як шанувальник анімації і як режисер, я знімаю капелюха перед художниками Yellow Submarine, чия революційна робота допомогла прокласти шлях  у фантастично різноманітний світ анімації, яким усі ми користуємося сьогодні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мультсеріал "Південний парк" виходитиме в ефір до 2016 року

Перед випуском "Yellow Submarine" на DVD, 26 квітня видавництво Candlewick Press  опублікує сценарій відео. Видавці обіцяють представити у книзі "безтурботну дотепність сценарію фільму"

Зараз ви читаєте новину «У США відновили легендарний кліп "Бітлз"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі