вівторок, 21 лютого 2017 10:15

У прокаті покажуть фільм про життя повій для багатих

У прокаті покажуть фільм про життя повій для багатих

Франко-британський фільм про сучасне кохання Sex Doll ("Секс-лялька") режисерки Сільві Веред виходить в український прокат з 2-го березня. У центрі сюжету - лондонські дівчата за викликом VIP-класу. Головна героїня, француженка Вірджинія, чи не відразу стає однією з кращих у ремеслі. Самовпевнена та розважлива, вона задоволена своїм життям, доки не зустрічає хлопця Руперта, що ламає усі її плани. Він не дуже вродливий, не багатий, але пробуджує у серці повії любов.

У фільмі зіграли французька актриса Афсія Ерзі та британець Еш Стаймест, відомий своєю модельною кар'єрою і романами з корейською співачкою Сі-Ель та дочкою Джонні Деппа Лілі-Роуз Депп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чувак" зібрав 400 тис. священиків-фанатів

"Дівчата за викликом – такі самі, як я і ви, зі своїми недоліками і проблемами, – розповідає Афсія Ерзі. – У деяких з них було важке дитинство, поганий старт у житті, хтось не знайшов роботу за фахом. Спочатку ця професія була для них необхідністю, але згодом вони звикли. Користуються цим поки молоді, а коли старіють, клієнтів стає все менше. У актрис схожі проблеми – з віком з'являються побоювання, що перестанеш бути бажаною. Ризикуєш залишитися без роботи".

Кінострічка "П'ятдесят відтінків темряви" стала лідером прокату в країнах СНД. За минулий вікенд еротична мелодрама Джеймса Фоулі зібрала понад $6 млн касових зборів.

Зараз ви читаєте новину «У прокаті покажуть фільм про життя повій для багатих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі