середа, 18 вересня 2013 16:22

У прокат виходить українська гангстерська комедія про ломбард
5

Кадри зі зйомок
Кадри зі зйомок
Кадри зі зйомок
Кадри зі зйомок
Кадри зі зйомок

Завтра, 19 вересня, в прокат виходить гангстерська комедія Любомира Левицького "Ломбард".

Дія картини відбувається в абстрактному містечку Лемберзі, а головні герої - два брати - Марк і Яша. Живуть хлопці за законами вулиці. Усе, що їм потрібно отримують без праці. Марк має навички благородного бандита, Яша користується своїми інтелектуальним здібностями. Несподівано брати отримують у спадок один з найбільших у місті ломбардів. Але все не так просто - їхній рідний дядько Фелікс не поспішає віддати його Маркові та Яші...

Візитівкою фільму обрали вислів про найцінніше - "Ломбард" - це місце, де завжди знайдеться щось цінне... От тільки цінності у всіх різні".

Фільм знятий кінокомпанією "Кінофабрика" за підтримки Держкіно. У "Ломбарді" зіграли - Денис Нікіфоров ("Бій з тінню") , Дені Дадаев ("Спека"), Василіса Фролова , Павло Піскун, Валерій Легін, Сергій Стахов та багато інших.

Стрічку покажуть в 29-ти містах України.

Незабаром у прокаті стартує ще один фільм режисера Любомира Левицького "Тіні незабутих предків". За жанром стрічка кардинально відрізняється від "Ломбарду". Фільм - молодіжний містичний триллер. В основі сюжету - легенда про карпатських мольфарів.

Зараз ви читаєте новину «У прокат виходить українська гангстерська комедія про ломбард». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі