вівторок, 10 липня 2018 12:09

У приквелі "Гри престолів" розкриють таємницю походження білих ходоків

У приквелі "Гри престолів" розкриють таємницю походження білих ходоків
Робота над приквелом "Гри престолів" стартує в столиці Північної Ірландії Фото: Esquire

Робота над приквелом "Гри престолів" стартує в столиці Північної Ірландії в жовтні цього року.

Дія спін-офу розвиватиметься за тисячі років до подій, показаних в оригінальному серіалі. Золотий вік героїв поступово добігає кінця, і світ занурюється в хаос. Творці розкриють деякі секрети Вестерос, зокрема і таємницю походження білих ходоків, пише Belfast Telegraph.

Сценарій серіалу Джордж Р. Р. Мартін написав спільно з Джейном Голдманом, сценаристом фільмів "Зоряний пил", "Люди Ікс: Перший клас" і "Будинок дивних дітей міс Перегрин".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Штатах можуть випустити декілька серіалів за мотивами "Гри престолів"

Мартін хоче, щоб серіал називався "Довга ніч" на честь події, яка сталася за 8 тис. років до вторгнення Таргаріена. Тоді на світ опустилася зима, що тривала ціле покоління.

HBO у травні 2017-го оголосив про запуск в розробку 4 серіалів за мотивами всесвіту "Гри престолів". Але потім президент з програмування HBO Кейсі Блойс заявив, що канал працює над 5 проектами.

Дату прем'єри приквела не повідомляють. Серіал варто очікувати не раніше ніж через рік після завершення "Ігри престолів", 2020 року.

Популярний серіал "Гра престолів", який отримав у вересні головні призи, премії Emmy, може стати повнометражним фільмом.

Зараз ви читаєте новину «У приквелі "Гри престолів" розкриють таємницю походження білих ходоків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі