Ексклюзиви
неділя, 07 липня 2013 10:40

У Львові сексуальні жінки танцюють під чуттєву музику: розпочався фестиваль фламенко
10

Фото: Фото: Ольга Швед

6-7 липня у Львові триває фестиваль мистецтва фламенко "Fandango de Ucrania". Зранку відбулися майстер-класи в одному із клубів Львова, а після обіду учасники фестивалю влаштували показовий концерт у театрі ім. Леся Курбаса.

На щорічний фестиваль з'їхалися півсотні шкіл та колективів із Києва, Донецька, Дніпропетровська, Харкова, Одеси, та колектив із Білорусії. Приїхав один із найкращих гітаристів-фламенкістів України Дмитро Басараб, який зараз живе в Росії.

Фламенко - це іспанський народний танець. Танцюють фламенко в сукнях чи з широкими спідницями, або у вузькій сукні з довгим шлейфом. Також в танці можуть використовуватися віяло, кастаньєти, тростина та інші аксесуари.

"У Білорусії небагато шкіл фламенко, але мистецтво цього танцю дуже популярне. У Львів приїхали вперше аби познайомитися, обмінятися досвідом, подивитися на українських танцюристок. Костюми шиємо самі або замовляємо у дизайнерів, туфлі купуємо в спеціальних магазинах, вони від 100 євро куштують", - кажуть учасниці колективу із Мінська "Магія Танцю".

Фламенко можна вчитися танцювати із дитячого віку. На концерті виступали дівчата від 11 років та жінки за п'ятдесят.

"Фламенко підтримує фізичну форму, особливо корисно почати танцювати фламенко жінкам, які щойно народили, бо цей танець виправляє осанку, позитивно впливає на м'язи та сустави. Лише розминка на заняттях перед танцем займає 30-40 хвилин, у танці ж йде навантаження на всі частини тіла. Важливо тримати ритм, координацію. А ще – жінка розкриває себе у цьому танці, свою пристрасть, бажання, сексуальність. Найкраще танцює цей чуттєвий танець та, яка пережила сильну любов, зраду, радість, біль і може висловити це рухами свого тіла у танці", - ділиться керівник дніпропетровського театру танців фламенко "Image Club SEVILLA" Вікторія Литвиченко.

6 липня відбулися майстер-класи від майстрів з усієї України, а також концерт біля Музею ідей на вулиці Валовій.

Зараз ви читаєте новину «У Львові сексуальні жінки танцюють під чуттєву музику: розпочався фестиваль фламенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі