пʼятниця, 06 липня 2018 12:52

У Луврі створили екскурсію за кліпом американського зіркового подружжя

У Луврі створили екскурсію за кліпом американського зіркового подружжя
За мотивами кліпу Бейонсе та Джей-Зі зробили екскурсію в Луврі. Фото -out.com

Американське зіркове подружжя Бейонсе та Джей-Зі, яких звинуватили у спаплюженні паризького музею Лувр, зробило внесок у його екскурсійну програму.
У Луврі вирішили скористатися світовою славою музикантів і створили тематичну екскурсію за мотивом їх кліпу на пісню Apeshit.

Програма має назву Jay-Z et Beyoncé au Louvre, гостям розповідатимуть про всі експонати, які з'явилися в ролику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бейонсе знімали з підвісної сцени драбиною: показали відео

Тим, хто бажає подивитися на них самостійно, на сайті музею пропонують віртуальний путівник, повідомляє французьке видання The Local.

Всього в маршруті екскурсії 17 зупинок, серед яких скульптури Ніки Самофракійскої і Венери Мілоської, картини "Коронування імператора Наполеона" і "Клятва Гораціїв" Жака Луї Давида, "Джоконда" Леонардо да Вінчі, "Бенкет в Кані Галілейській" Паоло Веронезе.

Прогулянка по музею цим маршрутом займе близько півтори години.

Видання Rolling Stone склало список з 100 найкращих пісень XXI ст. На 1-му місці виявився трек Crazy in Love американської співачки Бейонсе з дебютного альбому виконавиці Dangerously in Love 2003 року, записаний за участю її чоловіка, репера Джей-Зі.

Зараз ви читаєте новину «У Луврі створили екскурсію за кліпом американського зіркового подружжя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі