четвер, 01 березня 2012 12:05

У Лондоні вручили британську музичну нагороду NME
23

Фото: Фото: Tom Martin

У середу ввечірі, 29 лютого, в Лондоні пройшла церемонія вручення нагород британського музичного журналу New Musical Express. Серед лауреатів NME Awards 2012 року - Флоренс Уелч, її гурт Florence And The Machine, а також гурти The Horrors, Arctic Monkeys, Vaccines, Kasabian, Foo Fighters і Hurts.

Отримуючи приз в категорії "Кращий соло-виконавець", вокалістка Florence And The Machine Флоренс Уелч пожартувала, що хоча їй в точності не відомо, чи є вона учасницею групи чи сольною виконавицею, назад нагороду вона не віддасть.

Florence And The Machine також були нагороджені за найкращу пісню - "Shake It Out".

Приз за кращий альбом - "Skying" - отримали Yhe Horrors, кращим британським колективом визнані Kasabian, що присвятили своє досягнення померлому напередодні вокалісту The Monkees Дейву Джонсу.

На нагороду NME в цій номінації також претендували Arctic Monkeys, Bombay Bicycle Club, The Horrors та Muse.

Кращим зарубіжним гуртом оголошені американці Foo Fighters, в номінації "Найкращий новий гурт" перемогли Vaccines, кращим кліпом визнано "Sunday" гурту Hurts, а найкращим концертним гуртом стали Arctic Monkeys, які були номіновані на NME Awards в семи категоріях.

Екс-лідер групи Oasis Ноел Галлахер отримав приз "Богоподібному генію" (Godlike Genius Awards).

Повний список номінантів та лауреатів NME Awards опубліковано на сайті New Musical Express.

Зараз ви читаєте новину «У Лондоні вручили британську музичну нагороду NME». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі