понеділок, 07 листопада 2016 13:35

У короткометражній стрічці висміяли високі комунальні тарифи

У короткометражній стрічці висміяли високі комунальні тарифи

Короткометражну стрічку "Дороге моє тепло" презентували в Одесі.

Одесити посміялися над своїми проблемами, пов'язаними з високими тарифами на комунальні послуги. Коли дорогим, престижним подарунком, замість iPhone, вважаються оплачені квитанції.

Режисер ролика - Жанна Жукова, оператор - Микита Єрмаков. У ролях - Сергій Коломієць, Вікторія Уланова, Влада Байлюк, Анна Левицька, Сергій Бозенюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина заразила коханку чоловіка сказом

"Ідея зрозуміла для більшості українців. Дорогі комунальні послуги настільки б'ють по кишені, що не залишається на необхідні речі. Навіть гламурні дівчата тепер замість дорогих подарунків приймають квитанції про оплату. Ми з іронією підійшли до цієї проблеми - якщо не можеш вирішити проблему, хоча б посмійся над нею", - каже режисерка Жанна Жукова.

Раніше режисерка презентувала короткометражну стрічку "Таблички". Фільм розповідає про те, що зміна назв у рамках декомунізації ніяк не вирішує міські проблеми - будинки руйнуються через байдужість влади і корупцію.

Зараз ви читаєте новину «У короткометражній стрічці висміяли високі комунальні тарифи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі