Ексклюзиви
субота, 08 грудня 2018 21:45

У коміксі про Супермена показали вибух Кремля
4

Фото: readcomiconline.to

DC Comics видали 8-й випуск серії коміксів "Годинник Судного дня"

У ньому показали президента РФ Володимира Путіна, який заявив про готовність розв'язати війну з США через загибель росіян з вини американського супергероя Вогняного Шторму.

У коміксі Путін виступає на Красній площі на фоні Кремля. Його оточують танки, військові та російські супергерої. Промову перериває Супермен, який намагається переконати Путіна, що Вогняний шторм не винен в інциденті, а постраждалих людей можна повернути до життя.

Потім на площі з'являється Вогняний Шторм, в якого починають стрілять військові. Супермен намагається зупинити конфлікт, проте йому заважають російські супергерої. Герой знешкоджує супротивників, після чого перевертають танк. Результатом бійки стає викликаний Вогняним Штормом вибух, який підриває Красну площу і все навколо. Путін при цьому встигає покинути місце події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали ім'я супергероя, якого Стен Лі придумав перед смертю

В серпні новий сезон серіалу "Картковий будинок" рекламували постером із зображенням російського Кремля у крові. Одним із персонажів серіалу є вигаданий перзидент Віктор Петров.

Зараз ви читаєте новину «У коміксі про Супермена показали вибух Кремля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі