пʼятниця, 03 січня 2014 14:52

У Києві показують "доступне" мистецтво
10

До 11 січня у столичних галереях "Щербенко Арт Центр" та "Боттега Галерея" показують "Моє маленьке мистецтво". Це роботи українських фотографів, художників, скульпторів та графіків.

У лютому галереї планують запустити перший в Україні онлайн-магазин мистецтва - Bottega Store. Частину творів, які будуть у продажі, можна побачити нині в галереях на діючій виставці.

Серед них будуть і роботи майстерні графіки Гачі Прічі, ідея створення якої полягає в популяризації та розвитку графічного мистецтва, вільний доступ до процесу друку та безпосереднє знайомство з ним на практиці. Зокрема, Анатолій Бєлов, Олена Науменко, Антон Логов, Микита Кравцов та інші молоді українські художники створили для виставки роботи в традиційній техніці ручного друку.

Також в онлайн-магазині можна буде придбати і книги про дизайн, архітектуру та фотографію від видавництв Gestalten, Steidl, Aperture, Thames & Hudson, Laurence King, Skira, MoMA, Contrasto, Kehrer, Braun та інших.

Проект "Моє маленьке мистецтво" триватиме до 11 січня. Галереї знаходяться по вулиці Михайлівська, 22в.

Зараз ви читаєте новину «У Києві показують "доступне" мистецтво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі