Ексклюзиви
субота, 12 грудня 2020 13:01

У другій частині "Чорної Пантери" не шукатимуть заміни Боузману

У другій частині "Чорної Пантери" не шукатимуть заміни Боузману
Персонажу Чедвіка Боузмана не будуть шукати заміну. ФОТО: instagram.com/blackpanther

Глава студії Marvel Кевін Файгі заявив, що вони не будуть шукати актора для заміни Чедвіка Боузмана у другій частині фільму "Чорна Пантера". Про це повідомляє Deadline.

Американський актор Чедвік Боузман помер у США 29 серпня від онкології. Спочатку ходили чутки, що студія планує зробити цифрового двійника актора. Але потім повідомили, що персонажу Боузмана взагалі не будуть шукати заміну.

"Чедвік Боузман був надзвичайно талановитим актором і людиною, яка надихає. Він вплинув на все наше життя у професійному та особистому плані. Його зображення Чорної Пантери є культовим", — зазначив Файгі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від коронавірусу помер знаменитий режисер Кім Кі Дук

На знак визнання заслуг Боузмана творці сиквелу "Чорної Пантери" зосередяться на інших персонажах, яких показали у першому фільмі.

Глава студії заявив, що режисер і сценарист Раян Куглер уже працює над другою частиною "Чорної Пантери". Вона має вийти в липні 2022 року. Однак жодних деталей сюжетної лінії поки не повідомляють.

Перша частина фільму вийшла у 2018 році, у світовому прокаті зібрала 1,35 мільярда доларів й отримала три "Оскари".

Американський актор Чедвік Боузман чотири роки боровся з онкологічним захворюванням. У 2016 році у нього діагностували рак товстої кишки третьої стадії, який потім перейшов у четверту. Весь цей час Боузман проходив курс лікування. Помер 29 серпня 2020 року.

Зараз ви читаєте новину «У другій частині "Чорної Пантери" не шукатимуть заміни Боузману». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі