Ексклюзиви
субота, 27 лютого 2021 00:46

TVORCHI видалили всі фото в Instagram заради пісні

TVORCHI видалили всі фото в Instagram заради пісні
Гурт TVORCHI випустив сингл "Віч-на-віч". Напередодні видалили усі фото в Instagram. Розповіли, що "одягли сторінку в біле".

Гурт TVORCHI випустив сингл "Віч-на-віч". Також анонсували вихід альбому.

Присвятили трек самоідентифікації. Напередодні видалили усі фото в Instagram.

"Ми одягнули нашу сторінку в біле і їй це дуже личить. Знаєте, як буває, коли мчиш центральною дорогою мегаполісу, де на тебе зі всіх сторін дивляться бігборди, рекламні щити, і ти губишся у цьому потоці. Так іноді люди губляться у світі соцмереж і втрачають себе. Так багато патернів навколо, так багато маркетингу, рекомендацій. Якщо вчасно не зазирнути в себе, є всі шанси стати чиєюсь реплікою", - йдеться на сторінці гурту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ONUKA запустила проєкт на честь Лесі Українки

TVORCHI – україно-нігерійський дует із Тернополя. 2018-го Андрій та Джеффрі випадково познайомилися на вулиці. Домовилися вивчати англійську та українську, згодом - разом писати музику. Обидва навчалися на фармацевтичному факультеті Тернопільського медуніверситету. Перший кліп Believe з бюджетом $100 назбирав 1,6 млн переглядів в Youtube. З цією ж піснею гурт дійшов до фіналу на нацвідборі "Євробачення". Виступали на музичних фестивалях "Файне місто", Тернопіль, Atlas Weekend, Київ, та Ukrainian Song Project, Львів.

Зараз ви читаєте новину «TVORCHI видалили всі фото в Instagram заради пісні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі