вівторок, 16 травня 2017 16:33

"Треба зробити з Криму російський Лас-Вегас" - співак з РФ потрапив до чорного списку

"Треба зробити з Криму російський Лас-Вегас" - співак з РФ потрапив до чорного списку
Російський співак Леонід Агутін потрапив до чорного списку. Фото: glamurchik.tochka.net

Російського музиканта Леоніда Агутіна внесли до бази даних центру "Миротворець", що займається дослідженням злочинів проти національної безпеки України.

Агутіна звинувачують у незаконному перетині державного кордону. А також в участі у пропагандистських заходах окупаційної влади в Криму.

За інформацією "Миротворця", російський співак виступив у серпні минулого року на фестивалі "Ээхх, разгуляй!", присвяченому 15-річчю радіо "Шансон".

"Для мене важливо, щоб на цьому шматку землі ставало краще. Тут чудове місце, унікальний клімат. У нас нічого подібного більше немає. Були розмови, щоб зробити тут казино. Це дуже правильне рішення. Треба тут створити такий собі російський Лас-Вегас", - сказав Леонід Агутін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ларисі Доліній заборонили перетинати кордон України

Російський співак Леонід Агутін склав вірш на честь відзначення в РФ Дня Перемоги, який викликав ажіотаж у соцмережах. Свій твір 48-річний музикант опублікував у Facebook 9 травня. Ліричне одкровення, що містить матюки, присвячене дідові артиста Леоніду Школьникову, загиблому на війні.

Зараз ви читаєте новину «"Треба зробити з Криму російський Лас-Вегас" - співак з РФ потрапив до чорного списку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі