пʼятниця, 05 жовтня 2012 09:59

"Топ менеджер – це різновид елітної повії…" - анонс кінопрем'єр 4 жовтня

"Топ менеджер – це різновид елітної повії…" - анонс кінопрем'єр 4 жовтня
"На дорозі"

Лейтмотивом кінопрем'єр цього тижня є пошуки щастя. Герої фільму "На дорозі" шукатимуть його в мандрах, протагоністи стрічок "ДухLess…" і "Дикуни" – у грошах та наркотиках, а для персонажів "Заручниці 2" щастя – це коли сім'я в зборі. Осібно стоїть кривавий екшн "Універсальний солдат 4".

На дорозі

Колоритна екранізація легендарного роману Джека Керуака цьогоріч була в основному конкурсі Каннського кінофестивалю, але залишилась без нагород. Причина проста: вона надто серйозна для мейнстріму та надто легковажна для артхаусу.

Кінокартина розповідає про подорож через всю Америку молодого письменника Села Парадайза та його друга, бродяги Діна Морріарті. "Я творю всі ці дурості, бо думаю, що так наповнюю своє життя, але насправді я просто згораю" - характеризує себе Дін.

У фільмі повно джазу, сексу, алкоголю, марихуани й інших наркотиків, які створюють волелюбний дух цієї стрічки. Шлях героїв-гедоністів затьмарюється ревнощами, жалем і почуттям провини, які в результаті переконують Села у тупиковості обраного шляху і остаточно руйнують життя Діна.

 

ДухLess. Кінець гламуру

В центрі фільму – Макс, який впевнений в тому, що все в світі купується та продається. "Топ менеджер в банку – це різновид елітної повії" - іронічно характеризує він свою посаду. Одного разу він зустрічається зі студенткою-ідеалісткою, яка прагне змінити світ на краще. Вона показує Максу, наскільки пусте його існування і змушує передивитись свої цінності.

Стрічка наповнена, як легким гумором – так і драматизмом, як роздумами про щастя в сучасному світі – так і п'яним базіканням. Щонайменше, фільм варто дивитись заради короткого епізоду з Путіним, який з'являється в образі Бетмена.

 

Дикуни

Цей наркоекшн тримається на трьох китах: марихуана, шалений секс та стрілянина. Кожного з цих китів уособлює один з головних героїв: постільні пристрасті забезпечує красуня Оу, траву вирощує буддист Бен, а якщо "запахло смаженим" і без пістолета не обійтись – за діло береться Чон.

Головні герої цієї стрічки вірять в те, що безвихідних ситуацій не існує. Навіть коли їх бізнес опиняється під загрозою, їх коханку викрадають і мафія вимагає від них кругленьку суму – хлопці не зневірюються. Тож у вельми передбачуваному фіналі стрічки вороги цієї харизматичної трійки пошкодують про те, що з ними зв'язались.

 

Заручниця 2

Після шаленого прокатного успіху першої частини фільму "Заручниця", який зібрав в кінотеатрах вдесятеро більше свого бюджету, – зйомки сіквелу стали питанням часу. За сюжетом другої частини заручницею стає вже не Кім, дочка колишнього спецагента, а він сам з дружиною. Ну, а врятувати своїх батьків доведеться самій дівчині. Тож, якщо і друга частина франшизи збере велику касу – в третьому фільмі протагоністом ймовірно стане вже мати…

Не дивлячись на те, що виконавцю головної ролі Ліаму Нісону на момент зйомок було 54 роки, спеціально для цієї стрічки він освоїв техніку паркуру. В попередній частині його персонажу довелось вбити 35 чоловік, враховуючи масштаб нової стрічки – кількість його жертв буде набагато більшою.

 

Універсальний солдат 4

Автори нової частини фільму "Універсальний солдат" вкотре намагаються завуалювати старомодність цієї франшизи під купою спецефектів, виконаних за останнім словом техніки.

За сюжетом, протистояння спецназівців з неординарними здібностями у виконанні Жан-Клода Ван Дамма і Дольфа Лундгрена продовжується в наш час. Нова хвиля виготовлення солдатів-киборгів призводить до того, що людство опиняється на межі чергової катастрофи. Для того, щоб запобігти апокаліпсису, вічні вороги мають об'єднати зусилля.

 

Зараз ви читаєте новину «"Топ менеджер – це різновид елітної повії…" - анонс кінопрем'єр 4 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі