Ексклюзиви
пʼятниця, 03 липня 2020 04:45

ТНМК виступлять на даху ресторану

Автор: facebook.com
  Гурт "Танок на майдані Конґо" готує вертикальне шоу. Відбудеться в суботу в київському готелі "Братислава"
Гурт "Танок на майдані Конґо" готує вертикальне шоу. Відбудеться в суботу в київському готелі "Братислава"

4 липня хіп-хоп гурт ТНМК зіграє вертикальне шоу у столичному готельному комплексі "Братислава". Колектив назвав свій концерт "Танок іде на контакт".

Глядачі під час виступу будуть розташовуватися на балконах - групами не більше чотирьох людей. Сцена з музикантами буде на даху ресторану готелю.

На початку червня на цій локації в новому форматі першим виступив рок-гурт Green Grey.

"Пандемія коронавірусу досі не випускає людство зі своїх гарячих лап, але ми вже не можемо ховатися по домівках й жити порізно, - каже вокаліст ТНМК Олег "Фагот" Михайлюта. - Людина - суспільна тварина, нам конче необхідно відчувати одне одного. І є спосіб, як це зробити безпечно.

За свою кар'єру ми грали багато надзвичайних концертів, від кухонь і бліндажів до стадіонів і майданів. Але такого ще точно не було. На концерті публіку чекає кілька прем'єр" .

Квитки на шоу коштують 500-1500 грн. Частину заробленого музиканти перерахують на благодійність.

Початок концерту о 19:00. Глядачі зможуть залишатися ще близько години в номерах після його завершення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні зіграють автомобільні концерти

18 липня свій вертикальний концерт у готелі "Братислава" зіграє рок-гурт O.Torvald.

"Артисти – невід'ємна частина культурної політики, - каже лідер O.Torvald Євген Галич. - Хочуть вони того чи ні, але це реалії, в яких існує не лише український простір, а й світовий. Бачимо, як на Заході музиканти, актори й митці все більше підтримують соціальні та політичні акції. Або навпаки – засуджують. Бо для них важливо бути не тільки людиною з екрана, але й особистістю, яку цікавлять різні процеси в країні. Яка не боїться висловлювати свою думку. Ми готові говорити. Проте для багатьох це виглядає як хайп. Цього року випустили кліп "Ненавиджу вас всіх", на який YouTube поставив вікове обмеження 18+. Він якраз про проблеми й катастрофи в Україні та світі".

Зараз ви читаєте новину «ТНМК виступлять на даху ресторану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі