пʼятниця, 15 лютого 2019 12:12

Тизер мультфільму "Крижане серце 2" встановив рекорд

Автор: imdb.com
  Тизер мультфільму "Крижане серце 2" подивилися 116 млн разів за перші 24 години
Тизер мультфільму "Крижане серце 2" подивилися 116 млн разів за перші 24 години

Тизер мультфільму "Крижане серце 2" від американської кіностудії Walt Disney встановив рекорд за переглядами. За перші 24 години після появи в мережі ролик подивилися 116 млн разів. Це найкращий результат для трейлерів анімаційних фільмів. Попередній рекорд належав "Суперсімейці 2", ролик якої переглянули 113 млн разів за першу добу.

Королева Еренделу Ельза, її молодша сестра Анна, добувач льоду Крістоф і сніговик Олаф вирушають за межі рідного краю, в далекі ліси. Їхня мета - розкрити давню таємницю свого чарівного королівства, за сюжетом "Крижаного серця 2".

Стрічка буде продовженням найкасовішого анімаційного фільму в історії кіно. Мультфільм "Крижане серце", натхнений казкою Ганса Крістіана Андерсена "Снігова королева", вийшов 2013 року. Зібрав $1,274 млрд у світовому прокаті. Здобув премію "Оскар" у номінаціях "найкращий анімаційний повнометражний фільм" і "найкраща пісня до фільму". Отримав два короткометражних продовження - "Крижану лихоманку" 2015-го та "Різдво з Олафом" 2017-го.

Продовження зняли режисери першої частини Дженніфер Лі та Кріс Бак.

"Крижане серце 2" вийде в український прокат 21 листопада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли про плани української анімаційної студії на 2019 рік

Рекорд за кількістю переглядів за першу добу серед усіх фільмів належить супергеройському блокбастеру "Месники: Завершення". Трейлер картини переглянули 289 млн разів за 24 години.

Зараз ви читаєте новину «Тизер мультфільму "Крижане серце 2" встановив рекорд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі