Ексклюзиви
пʼятниця, 14 серпня 2015 10:55

Тернопільський військкомат прислав повістку загиблому бійцю
7

Фото: Христина Юркевич
Юркевич під час служби в зоні АТО, Луганська область.

Тернопільський військовий комісаріат прислав повістку бійцеві батальйону "Айдар" Андрію Юркевичу, котрий загинув у бою поблизу міста Щастя (Луганська область) 5 вересня торік.

Про це повідомила дружина бійця Христина Юркевич на своїй сторінці в Facebook.

"Моєму чоловікові, Юркевичу Андрію, прийшла повістка про прибуття в Тернопільський міський військовий комісаріат протягом 24-х годин... Через три тижні, а саме 5 вересня 2015 р. вже рівно рік , як Андрій загинув під час виконання бойового завдання ... Мені в голову не вкладається, як так за цілий рік не навести порядок в базі даних в зовсім невеличкому місті, чи просто хочуть перевірити реакцію рідних?", - написала вона.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, це не перша помилка в роботі військкомату. Тернополянина Руслана Бенька, котрий чотири місяці служить в зоні АТО в складі окремої зведеної штурмової роти "Карпатська Січ", досі розшукує комісаріат, аби вручити повістку. 

Чоловік планує відсудити у військкомату 100 тис. грн за те, що його внесли до списку "ухилянтів" і оприлюднили у ЗМІ неправдиві факти.

"Я приїхав з-під Донецького аеропорту. Там ми охороняємо наші бойові позиції. Я пішов на фронт добровольцем, але наш батальйон входить до складу Збройних Сил України. Не розумію, чому досі наш військкомат не може впорядкувати ці списки", - розповів військовослужбовець.

Зараз ви читаєте новину «Тернопільський військкомат прислав повістку загиблому бійцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути