Ексклюзиви
четвер, 04 січня 2018 14:57

"Тепер може просити притулку в агресора": Бистрякова додали до бази "Миротворець"

"Тепер може просити притулку в агресора": Бистрякова додали до бази "Миротворець"
Бистряков оскандалився через проросійські заяви у ЗМІ. Фото: narodna-pravda.ua

Українського композитора внесли в чорний список сайту "Миротворець".

Анкету Бистрякова розмістили в розділі "Чистилище" через публічну антиукраїнську пропаганду, підтримку проросійських терористичних організацій і російської агресії проти України.

"Він не зміг сам заглянути в Чистилище і побачити російських військових злочинців, які вбивають його співвітчизників. Ми вирішили чуваку допомогти, помістивши його поруч з ними", - написали на сторінці сайта в Facebook.

"З іншого боку, можливо, ми йому навіть допомогли. Тепер Вовчик може спокійно зробити роздруківку з забороненого на Росії екстремістського сайту "Миротворець" і просити політичного притулку у агресора", - додали представники сайта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Миротворець" вніс в чорний список кінорежисера Федора Бондарчука

Скандал навколо композитора виник після низки антиукраїнських заяв, які він озвучив через засоби масової інформації. Зокрема в проросійському виданні "РИА Новости Украина" Бистряков сказав, що в Україні триває атака на російськомовних митців і засилля "западенської" культури. В ефірі "112 каналу" заявив, буцімто на Донбасі немає російських військ.

Зараз ви читаєте новину «"Тепер може просити притулку в агресора": Бистрякова додали до бази "Миротворець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі