Ексклюзиви
неділя, 05 серпня 2018 15:58

Tayanna запрошує у новий флешмоб

Tayanna запрошує у новий флешмоб
Tayanna наголосила, що її головна місія як жінки – нести людям щастя. Фото: lemonade.style

Українська співачка Тетяна Решетняк, відома під сценічним ім'ям Tayanna, запустила в мережі власний флешмоб.

"Мені буде надзвичайно приємно і цікаво, якщо кожен з вас підтримає мене і приєднається до мого челенжду. Наприклад, у мене є суперсила: я вмію одночасно виконувати багато справ: виховувати сина, писати пісні, гастролювати, готувати їжу і навіть лікувати руками головний біль", - написала у Instagram співачка.

Сьогодні відбулась прем'єра моєї пісні #ФАНТАСТИЧНАЖІНКА, яка присвячена всім фантастичним жінкам нашої країни. Я отримала від вас дуже багато теплих слів та безліч позитивних відгуків, і я впевнена, що всі ви - фантастичні! Мені буде надзвичайно приємно і цікаво, якщо кожен з вас підтримає мене та приєднається до мого челенджу #країнафантастичнихжінок. Наприклад, в мене є суперсила: я вмію одночасно виконувати дуже багато справ, виховувати сина, писати пісні, гастролювати, готувати їжу, і навіть лікувати руками головний біль. Моя місія як жінки: дарувати людям щастя. А яка твоя суперсила і місія? Розкажіть на своїх сторінках про свою суперсилу "фантастичної жінки" і не забувайте ставити хештеги: #tayannachallenge #фантастичнажінка #країнафантастичнихжінок. Свій challenge я передаю @arevik_arzumanova та @lisa.skichko.yurusheva. І всім-всім сміливим жінкам. Нехай всі знають, що ми живемо у країні фантастичних жінок!

Допис, поширений TAYANNA (@tayanna_reshetnyak)

Вона наголосила, що її головна місія як жінки – нести людям щастя.

"Свій челендж я передаю всім-всім сміливим жінкам. Нехай всі знають, що ми живемо в країні фантастичних жінок", - підкреслила вона.

Tayanna презентувала пісню "Фантастична жінка". Сама написала музику й текст. Планує зробити кліп на цю аудіороботу. ХХІ століття - саме час для фантастичних жінок, зізналася зірка на своєму Youtube-каналі.

Зараз ви читаєте новину «Tayanna запрошує у новий флешмоб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі