понеділок, 26 лютого 2018 11:50

TAYANNA прокоментувала свою поразку в фіналі нацвідбору Євробачення

  Співачка TAYANNA на фіналі українського відбору Євробачення-2018. Фото: glavred.info
Співачка TAYANNA на фіналі українського відбору Євробачення-2018. Фото: glavred.info

Співачка TAYANNA, за результатами суддівських і глядацьких голосувань, посіла друге місце у фіналі Національного відбору Євробачення-2018. Вона набрала 10 балів, поступившись місцем співаку з Одеси Melovin. Він отримав 11 балів.

Виконавиця не розчаровується, а йде "творити далі". Про це фіналістка Євробачення-2018 написала пост у Instagram після фіналу нацвідбору.

"Ні одна поразка мене не поставить на коліна. Я падаю на них тільки від щастя сама. У моєму житті кожен день з'являється те, про що я мріяла і мрію. Це магія ... Я зрозуміла цінність людей, які вірять в мене і люблять мене. Я полюбила себе - ту, яку мене не знав ніхто, навіть я. Я знайшла свій шлях, і він настільки різноманітний і наповнений подіями, що я не помічаю темних плям на ньому, а бачу тільки світло, і це світло даруєте ви мені всі. Ви знаєте, хто ви для мене, а я буду для вас творити, те що мені дає Бог", - прокоментувала TAYANNA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Євробаченні-2018 Україну представлятиме Melovin

Національний відбір на Євробачення 2018 - музичний конкурс, на якому визначають представника України на пісенному конкурсі Євробачення. За право представляти нашу країну у фіналі відбору змагалися: група Kadnay, Tayanna, група The Erised, Laud, Vilna, Melovin.

Зараз ви читаєте новину «TAYANNA прокоментувала свою поразку в фіналі нацвідбору Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі