субота, 01 червня 2019 02:25

Штучний інтелект написав пісню-переможця Євробачення

Штучний інтелект написав пісню-переможця Євробачення
Нейромережа проаналізувала сотні пісень Євробачення і створила ідеальну композиуію для цього пісенного конкурсу Фото: youtube.com

Нейромережа проаналізувала сотні пісень Євробачення і створила ідеальну композицію для пісенного конкурсу.

Досконала пісня для конкурсу називається "Сині джинси і криваві сльози", пише BIRD IN FLIGHT.

Музика і текст пісні були повністю написані штучним інтелектом. Вокал в треку належить комп'ютеру і першому переможцеві Євробачення від Ізраїлю - співакові Ізхару Коену, який виграв конкурс у 1978 році. Творці нейромережі відзначають, що "Сині джинси і криваві сльози" - пісня про "розчарування в любові між музикантом і комп'ютером". Спродюсував трек Авшалом Аріель - один з авторів хіта Toy, з яким ізраїльська співачка Нета Барзілай перемогла на конкурсі минулого року.

Текст пісні виявився дуже смішним. У ній присутні такі безглузді рядки, як "В цій болю птиці, яка пролітає над трояндами печалі", "У сліз завжди будуть мокрі очі" і "Ні життя без твого життя в стражданні". Коментатори жартували, що трек в цілому дійсно відображає дух Євробачення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штучний інтелект створить рецепт ідеального віскі

"Ось ви смієтеся, але якби Греція відправила це на конкурс, Кіпр все одно дав би 12 балів", "Це абсолютно те, що Сан-Марино могло б відправити на конкурс", "Я абсолютно точно чув тексти з набагато меншим змістом на Євробаченні", "На 100% матеріал для Євробачення", "Петиція: нехай Вєрка Сюрдючка виконає цю пісню на конкурсі в наступному році", - писали користувачі.

В Ізраїлі представили пісню Blue Jeans & Bloody Tears. Її створили за допомогою штучного інтелекту, який зібрав разом фрагменти пісень учасників Євробачення різних років.

Зараз ви читаєте новину «Штучний інтелект написав пісню-переможця Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі