середа, 18 листопада 2020 18:07

Стрічка про футбол виходить у прокат

Стрічка про футбол виходить у прокат
Анімаційний пригодницький фільм "Гол" британського режисера Тревора Гарді вийде в український прокат 17 грудня. Фото: Arthouse Traffic

Український трейлер британського мультфільму "Гол" з'явився на YouTube-каналі кінокомпанії Arthouse Traffic. Прем'єра стрічки відбудеться 17 грудня - напередодні Дня Святого Миколая.

Головний герой – маленький кріт Манго. Ось-ось має вийти на роботу шахтарем у копальню батька. Але не дуже хоче працювати в шахті. Мріє стати професійним футболістом та зіграти на Кубку дикої природи з футболу за свою країну, за сюжетом.

Режисер - Тревор Гарді. Слоган картини - "На всіх забий – мрій!"

"Зроблена в найкращих традиціях британської stop-motion анімації, стрічка є мотивуючою історією про наполегливість на шляху до здійснення мрій, які можуть здаватися недосяжними", - йдеться в анонсі.

В Україні "Гол" вперше показали в рамках конкурсної програми міжнародного фестивалю мистецтва кіно для дітей та підлітків "Чілдрен Кінофест", який цього року відбувся онлайн з 29 травня до 7 червня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зняли новий мультсеріал про Мікі Мауса

Представили трейлер комедії "Том і Джеррі" американського режисера Тіма Сторі. У фільмі парочка мультяшних ворогів повертається на екрани. За сюжетом, мишеня Джеррі переїжджає в найдорожчий готель Нью-Йорка напередодні "весілля століття". Весільна розпорядниця змушена найняти кота Тома, щоб здихатися від миші. Протистояння між цими двома загрожує знищенням її кар'єри, весілля і самого готелю. Невдовзі постає ще більша проблема: амбітний колега планує змову проти них трьох.

У стрічці зіграли Хлоя Ґрейс Морець, Майкл Пенья та Кен Жонг. Прокат заплановано на 4 березня 2021-го.

Зараз ви читаєте новину «Стрічка про футбол виходить у прокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі