Ексклюзиви
неділя, 17 грудня 2017 13:20

Стрічка "Моя русалка, моя Лореляй" здобула приз на кінофестивалі в Індії

Стрічка "Моя русалка, моя Лореляй" здобула приз на кінофестивалі в Індії
Стрічка "Моя русалка, моя Лореляй" здобула приз на кінофестивалі в Індії. Фото: styleinsider.com.ua

17 грудня 2014 року стрічка "Моя русалка, моя Лореляй" режисера Нани Джорджадзе, яка знімалася в Одесі з фінансуванням Держкіно України та за участі Росії, здобула приз на Міжнародному жіночому кінофестивалі в Мумбаї (Індія).

Фільм, який представляв Україну, посів друге місце у номінації "Художні фільми". Головними героями картини є 14-річний Федір та 18-річна Нюрка. Їх обох захоплює перше почуття кохання. Мрійлива Нюрка мріє зіграти Анжеліку з улюбленого французького роману. Її любовна історія з Федором теж пов'язана з романом "Анжеліка і король". Федору у своєму житті Нюрка відводить роль Ніколя. Їх історія про те, що у любові немає віку. Чисте почуття з дорослого робить дитину, а дитина миттєво стає дорослим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецензію на "Крим" переглянули більше, ніж сам фільм

Бюджет картини - $900 тисяч. Автор сценарію - Наіля Закаряєва. Оператори - Віктор Ноздрюхін-Заболотний (Україна) та Міхо Квірікадзе (Грузія). Художники-постановники Важа Джалаганія (Грузія) та Віктор Фомін (Україна). Музика гурту Asea Sool. Виробник - кінокомпанія "Вікторія" з Одеси.

Мумбаї - місто, відоме індійською кінофабрикою "Боллівуд". Цього року фестиваль тут пройшов всімнадцяте. У програмі міжнародного форуму найширше представлені документальні, короткометражні та анімаційні стрічки.

Зараз ви читаєте новину «Стрічка "Моя русалка, моя Лореляй" здобула приз на кінофестивалі в Індії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі