Ексклюзиви
вівторок, 06 червня 2017 15:29

Стінґ привезе в Україну новий альбом

Стінґ привезе в Україну новий альбом
Британський рок-музикант Sting виступить в Україні з новим альбомом Фото: Liza.ua

Британський рок-музикант Sting виступить у київському Палаці спорту з новим альбомом 57th & 9th. Концерт запланований на 6 жовтня 2017 року.

Гітарний рок-тур Sting's 57th & 9th World Tour стартував у Північній Америці. Співака супроводжує група з 3-х музикантів, серед яких – Домінік Міллера, Джош Фріз та Руфус Міллер.

Спеціальними гостями туру стануть співак і композитор Джо Самнер, а також акордеоніст Персі Кардона, який виступає з американським гуртом The Last Bandoleros. Про це йдеться на офіційному сайті музиканта.

12-й студійний альбом 57th & 9th є першою роботою Стінґа у стилі рок/поп за останні 10 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співак Стінг продає власну квартиру за $56 млн

Співак двічі виступав в Україні. Вперше в рамках світового туру Brand New Day Tour на підтримку альбому Brand New Day 2001 року. В рамках світового туру Symphonicity на підтримку альбому Symphonicities відвідав Україну 2011-го.

Вартість квитка - 890-9990 грн.

29 квітня Стінґ на стадіоні "Вемблі" в Лондоні виконав "Ще не вмерла Україна" перед початком бою Ентоні Джошуа - Володимир Кличко.

Зараз ви читаєте новину «Стінґ привезе в Україну новий альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі