вівторок, 12 червня 2018 18:58

Стіл для тенісу і 100 літрів алкоголю: розповіли про київський райдер Gorillaz

Стіл для тенісу і 100 літрів алкоголю: розповіли про київський райдер Gorillaz
Гурт Gorillaz зіграє у Києві 25 липня. Фото: StubHub

25 липня британський віртуальний гурт Gorillaz виступить на столичному фестивалі UPark.

Гурт зіграє двогодинне шоу, до якого увійдуть як відомі хіти, так і композиції з нового альбому The Now Now, що вийде 29 червня, пише журнал "Лиза".

Крім 13 учасників колективу, на сцену вийдуть 28 додаткових музикантів. Щоб розмістити усіх, вимагають змонтувати 21 гримерку на території стадіону "Динамо", де пройде фестиваль.

Гурт Gorillaz приділяє значну увагу візуальній складовій своїх виступів. З собою привезуть тонни додаткового сценічного освітлення та 33 членів технічної команди.

Обов'язковою вимогою побутового райдера є наявність столу для гри у настільний теніс. Так колектив розслабляється перед виходом на сцену.

Опісля - алкоголь. Його має бути не менше, ніж 100 літрів. Крім пива, вимагають пляшку мескалю. Його питимуть виключно з сіллю, привезеною з британського містечка Малдон. До виходу на сцену учасникам гурту вживати спиртне заборонено.

Зі страв хочуть бачити банановий хліб, бісквітні тортики "Вікторія" та лимонні тістечка. Їх учасники колективу будуть їсти під час традиційного для Британії чаювання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 70 рок-гуртів виступлять на березі Дніпра

Колектив Gorillaz створив фронтмен гурту Blur Деймон Албарн та художник коміксів Джеймі Г'юлетт. За їхнім задумом, учасниками Gorillaz є вигадані анімаційні персонажі: 2D, Мердок Ніккалс, Нудл та Рассел Гоббс. Вони фігурують на обкладинках альбомів і в музичних кліпах. Під час живих виступів їхні зображення демонструють на задньому екрані.

Перший альбом гурту вийшов 2001 року. Продали 7 млн копій. Gorillaz внесли до Книги рекордів Гіннеса як "найуспішніший віртуальний гурт". Володарі премії "Греммі".

У квітні 2017 року випустили 5-й студійний альбом "Humanz". До співпраці залучили таких виконавців, як De La Soul, Vince Staples, Danny Brown, Kelela, Mavis Staples, Pusha T, Benjamin Clementine, Rag'n'Bone Man, Ray BLK та інших.

Зараз ви читаєте новину «Стіл для тенісу і 100 літрів алкоголю: розповіли про київський райдер Gorillaz». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі