середа, 02 жовтня 2019 18:00

Стартували зйомки фільму "Смерть на Нілі" за Агатою Крісті

Американська студія Fox оголосила акторський склад фільму "Смерть на Нілі". Екранізація детективу англійської письменниці Агати Крісті стане продовженням "Вбивства в Східному Експресі".

Автор: youtube.com
  Кеннет Брана став 11-м екранним Еркюлем Пуаро.
Кеннет Брана став 11-м екранним Еркюлем Пуаро.

На пароплаві, що пливе по Нілу, вбивють 20-річну аристократку. Одним з пасажирів судна виявляється приватний детектив Еркюль Пуаро. Береться за розслідування, за сюжетом.

Прем'єра "Вбивства на Нілі" запланована на 9 жовтня 2020 року.

Режисером і виконавцем головної ролі стане ірландець Кеннет Брана.

В акторський склад також увійшли Галь Гадот, Армі Хаммер, Летішіа Райт, Том Бейтман, Аннетт Бенінг, Рассел Бренд, Алі Фазал, Дон Френч, Роуз Леслі, Емма Маккей, Софі Оконедо і Дженніфер Сондерс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харлі Квінн повертається: з'явився перший трейлер "Хижих пташок" з Марго Роббі

Кеннет Брана став 11-м екранним Еркюлем Пуаро. Першим цю роль зіграв британець Остін Тревор 1931 року. Одним з найкращих виконавців Пуаро вважається Девід Суше. Він знявся у 65 епізодах серіалу "Пуаро Агати Крісті". Серіал удостоївся 4 премій BAFTA.
Еркюль Пуаро — бельгієць-емігрант, колишній поліцейський. Перша книга про нього "Загадкова подія в Стайлзі" вийшла 1920-го.

Зараз ви читаєте новину «Стартували зйомки фільму "Смерть на Нілі" за Агатою Крісті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі