вівторок, 30 січня 2018 14:00

Стало відомо, хто представлятиме Росію на Євробаченні

Стало відомо, хто представлятиме Росію на Євробаченні
Російська співачка Юлія Самойлова все ж візьме участь у Євробаченні Фото: eurovision.tv

Російська співачка Юлія Самойлова все ж візьме участь у Євробаченні, яке відбудеться у травні 2018 року у португальському Ліссабоні. 2017 року виконавиці заборонили виступати на європейському пісенному конкурсі, що відбувався у Києві.

Російський "Первый канал" підтвердив, що Юлія Самойлова представлятиме Росію на Євробаченні-2018, повідомляється на офіційному сайті Євробачення.

Самойлова вже розпочала підготовку до конкурсу, а пісню, з якою вона виступатиме, оприлюднять найближчими тижнями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Самойлова приїде до Криму із піснею для Євробачення

Самойлова народилася 1989 року в Ухті. Свого часу співачка була фіналісткою "Х-фактора" та здобувала премію "Золота зірка Алли", яку народна артистка СРСР Алла Пугачова присуджує щороку як молодим, так і визнаним музикантам. Також брала участь у церемонії відкриття Зимових Паралімпійських ігор 2014 у Сочі з піснею "Вместе". Дівчина з дитинства пересувається на інвалідному візку та має першу групу інвалідності.

Юлія Самойлова повинна була представляти Росію на Євробаченні-2017, проте співачці заборонили в'їзд на територію України через незаконний перетин кордону окупованого Криму. Згодом Росія відмовилася прийняти умови щодо участі у музичному конкурсі та проігнорувала Євробачення-2017.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, хто представлятиме Росію на Євробаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі