Ексклюзиви
пʼятниця, 25 травня 2018 17:40

Стали відомі імена нових акторів серіалу "Школа"

Стали відомі імена нових акторів серіалу "Школа"
Продюсери україномовного серіалу "Школа" оголосили імена переможців народного кастингу. Фото: 1plus1.ua

Продюсери україномовного серіалу "Школа" оголосили імена переможців народного кастингу, що тривав кілька місяців в соціальних мережах.

Щасливчиками, які незабаром розпочнуть підготовку до зйомок другого сезону, стали українські блогери Даша Комарова, Роксолана Скуратко, Дмитро Солярчін і Христина Олексюк.

Всі бажаючі могли спробувати свої сили і поборотися за роль у другому сезоні стрічки. За умовами відбору люди, які бажають стати частиною серіалу, повинні були розмістити в Instagram свою фотографію з хештегом #кастінгшкола2, зазначивши сторінку @top.school.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Олі Полякової спробувала сили на кастингу у серіал "Школа"

Після голосування фанатів організатори запросили на кастинг у Києві близько сотні учасників, які набрали найбільшу кількість лайків.

Отримати роль в серіалі намагалися дочки телеведучої Ольги Фреймут Злата Мітчелл і співачки Ольги Полякової Марія, учасники вокального проекту "Голос.Діти" Олександр Міньонок і Юлія Радчук.

Акторка серіалу "Школа" Яніна Андреєва, яка виконала роль вчительки економіки Катерини Анатоліївни, в ефірі "Сніданку з 1+1" вперше познайомила глядачів зі своєю донькою Веронікою.

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі імена нових акторів серіалу "Школа"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі